Η συνάντηση Κασσελάκη με βουλευτές, ο Πέτρος Παππάς ανοίγει τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων, η «βόμβα» Πολάκη και η απάντηση Κασσελάκη «δεν έχω offshore ούτε είμαι σε fund”, η Eurobank και η δειλή επιστροφή των τραπεζών στη Νοτιανατολική Ευρώπη, οι υπεραπο

07:28 - 08/11/2024

Ο πρώτος! Ο Πέτρος Παππάς όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πρώτος βουλευτής που θα ανεξαρτητοποιηθεί διότι θεωρεί ότι δεν τον συνδέει πλέον τίποτα με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν οι τελευταίες εβδομάδες. Τος θεωρεί προσβολή στην αριστερά αλλά και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ενώ σκέφτεται την αποχώρηση του εδώ και ένα μήνα όπως ... Περισσότερα To άρθρο Η συνάντηση Κασσελάκη με βουλευτές, ο Πέτρος Παππάς ανοίγει τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων, η «βόμβα» Πολάκη και η απάντηση Κασσελάκη «δεν έχω offshore ούτε είμαι σε fund”, η Eurobank και η δειλή επιστροφή των τραπεζών στη Νοτιανατολική Ευρώπη, οι υπεραποσβέσεις και ο Σπ. Θεοδωρόπουλος, οι αλλαγές στη στήριξη των ευάλωτων και η επ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Νταλιάνης για Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά τον χωρισμό τους: «Η ζωή συνεχίζεται»

Μπακς – Τζαζ 123-100: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των «Ελαφιών»

ΥΠΕΝ: Σχέδιο για την εγχώρια παραγωγή βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων

Πηνελόπη Πλάκα: Η στιγμή που σβήνει την τούρτα γενεθλίων και παίρνουν φωτιά τα μαλλιά της

Στέφανος Κασσελάκης: Λυπάμαι που ο Πολάκης κατέληξε έτσι λόγω υπέρμετρου εγωισμού

Ματίνα Παγώνη: Πειράγματα στην Ανθή Βούλγαρη για την εγκυμοσύνη της – «Κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί»