Πούτιν-Τραμπ ,έτοιμοι για διάλογο!

07:07 - 08/11/2024

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άναψαν την Πέμπτη το πράσινο φως για διάλογο μεταξύ τους. «Εφόσον θέλει να έρθει ξανά σε επαφή (μαζί μου)... είμαι έτοιμος», είπε για τον Τραμπ ο Πούτιν σε ομιλία του στο Φόρουμ Βαλντάι που διεξάγεται στο θέρετρο Σότσι. «Θα ήθελα, με αυτήν την ευκαιρία, να τον συγχαρώ για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ», συμπλήρωσε. «Νομίζω ότι θα μιλήσουμε» είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο NBC. Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι είχε ήδη μιλήσει με περίπου 70 ηγέτες κρατών μετά τη νίκη του στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Ενισχύστε το militaire.gr ,δε

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Το παραμύθι ότι «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» ξανά στο προσκήνιο με τον Φιντάν στην Αθήνα και 7 ενστάσεις

Η Πολεμική Αεροπορία που γιορτάζει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με ένα εντυπωσιακό σόου με drones

Η «εποχή Τραμπ» φέρνει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο; Χρήστος Καπούτσης

Ο Ερντογάν συγχαίρει τον “φίλο” Τραμπ, αλλά μπορεί ο δεσμός τους να επιβιώσει από τις τριβές;

Εξώδικο κατά της διοίκησης των ΕΑΣ για την εκχώρηση των γραμμών παραγωγής στους Σλοβάκους της MSM

Ο Τραμπ εξελέγη και τώρα τι; Νίκος Σίμος