Πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη διάγνωση καρκίνου στον πατέρα και τη σύζυγό του: «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»

05:30 - 08/11/2024

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για το περασμένο έτος χαρακτηρίζοντας ως «σκληρό» και πιθανώς «το πιο δύσκολο έτος στη ζωή του» μετά τη διάγνωση καρκίνου στον πατέρα και τη σύζυγό του. Σε μια εκτενή και απροσδόκητα προσωπική συνέντευξη στο τέλος της εβδομαδιαίας περιοδείας του στο Κέιπ Τάουν, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ρωτήθηκε πόσο δύσκολος ήταν ο τελευταίος χρόνος και απάντησε: «Ειλικρινά; Ήταν τρομερό». «Ήταν ίσως η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου. Οπότε, το να προσπαθήσω να περάσω όλα τα υπόλοιπα και να τα κρατήσω όλα σε μια σειρά ήταν πραγματικά δύσκολο» παραδέχτηκε. Μιλώντας για το πώς τα αντιμετώπισαν ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρόσθεσε: «

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 12χρονου που τον έκλεισαν σε φρεάτιο συμμαθητές του – «Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο»

O Fipster ρώτησε την Άννα Βίσση αν είναι ερωτευμένη και αν έχει απιστήσει ποτέ – Δείτε τι απάντησε

Υγιεινό σάντουιτς με αυγοσαλάτα

Αγορά παλαιών διαμερισμάτων: Επενδυτικές ευκαιρίες και αυξανόμενη ζήτηση σε περιοχές της Αθήνας

Αποστολή «διάσωσης» από το Ισραήλ μετά τα σοβαρά επεισόδια με στόχο οπαδούς της Μακάμπι στο Άμστερνταμ – Σκληρές εικόνες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δυο παλιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της επίκαιρα