Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στη League Phase του Europa League μετά την ισοπαλία με τη Ρέιντζερς

21:56 - 07/11/2024

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εντός έδρας με τη Ρέιντζερς κι έφτασε τους επτά βαθμούς έπειτα από τέσσερις στροφές.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η βαθμολογία στο Europa League μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Ρέιντζερς και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τις δύο ελληνικές ομάδες να χάνουν “έδαφος” στη βαθμολογία. Στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε κόντρα στη Ρέιντζερς, με το ιστορικό γκολ του Ελ Κααμπί, αλλά στη ... Περισσότερα To άρθρο Η βαθμολογία στο Europa League μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού και την ήττα του ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η βαθμολογία στο Europa League μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού και την ήττα του ΠΑΟΚ (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της League Phase του Europa League μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Τισουντάλι: «Άσχημη η φάση της ευκαιρίας μου, τεράστιο σεβασμό προς τους οπαδούς μας»

Τζούρισιτς: «Και σήμερα έγινε όπως με την Μπόρατς, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω» (vid)

Χιμένεθ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο και στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ»

Νικ Κύργιος: «Ο πατέρας μου ήρθε από τα Γιάννενα, ένα μικρό νησί της Ελλάδας» (vid)

Βιτόρια: «Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου» (vid)

Ιωαννίδης: «Δέχτηκα κλωτσιά πριν το 2-1 αλλά διαιτητής και VAR δεν το είδαν»