Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Τι είπε στην απολογία της η 30χρονη που προφυλάκιστηκε – «Έδωσα τα κλειδιά στη φίλη μου»

21:21 - 07/11/2024

Περίπου 40 λεπτά διήρκεσε η απολογία της 30χρονης η οποία κατηγορείται για την υπόθεση της έκρηξης σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε όσα τις καταλογίζονται αλλά δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα που διέταξαν την προσωρινή της κράτηση. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Το μόνο που έκανα ήταν μια εξυπηρέτηση σε φίλη. Πήρα τα κλειδιά και τα έδωσα στην 33χρονη φίλη μου γιατί ήθελε να φιλοξενήσει κάποιους φίλους στο διαμέρισμα» είπε στην απολογία της σύμφωνα με το MEGA. Η 30χρονη, δύο ημέρες πριν την έκρηξη είχε ταξιδέψει στην Ελβετία. Επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από συνεννόηση των συνηγόρων της με τις Αρχές και στο αεροδρόμιο συνελήφθη. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν – Τους απαγγέλθηκαν κατηγορία για προμήθεια ναρκωτικών

Politico: Ποιοι πανηγυρίζουν στην Ευρώπη για τη σαρωτική νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές

Τραμπ: Προτεραιότητα της κυβέρνησής μου οι μαζικές απελάσεις μεταναστών – Δεν έχουμε άλλη επιλογή

Ο Μπλίνκεν θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τον τερματισμό των πολέμων σε Γάζα και Λίβανο

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Παπαγιάννης για αντί Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό – Πληρώνουν NBA out σε Παναθηναϊκό!