Πόπη Μαλλιώτακη: «Μόνο καλό μου έκανε η σάτιρά του Λάκη Λαζόπουλου, έγινε σεισμός με την “Ποπάρα”»

21:10 - 07/11/2024

«Είχα πρόταση για να κάνω τη ζωή μου ριάλιτι, το παράτησα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά» δηλώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Για την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και την σάτιρα που δέχθηκε και η ίδια από εκείνον στο παρελθόν μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, η Πόπη Μαλλιωτάκη το πρωινό της Πέμπτης (07.11.2024) στην κάμερα της εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Πόπη Μαλλιώτακη: «Μόνο καλό μου έκανε η σάτιρά του Λάκη Λαζόπουλου, έγινε σεισμός με την “Ποπάρα”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Hokey Pokey: Αέρινα καραμελο-μπισκότα που λιώνουν στο στόμα

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα έκδοσης Τούρκου που διώκεται για δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη

Κακοκαιρία στη Μύκονο: Πλημμύρισαν ξανά οι δρόμοι από τις σφοδρές βροχοπτώσεις – Οδηγοί παλεύουν με τα ορμητικά νερά

Συνελήφθη ο Αντώνης Καφετζόπουλος για οπλοκατοχή – Αφέθηκε ελεύθερος

Κομισιόν: Η Επίτροπος Διεύρυνσης δεν θα πάει στην Τουρκία μετά την σύλληψη και την φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου

Οι οπαδοί της Σεβίλλης έκαναν κερκίδα έξω από νοσοκομείο για να δώσουν δύναμη σε άρρωστα παιδιά