Πόπη Μαλλιώτακη: «Μόνο καλό μου έκανε η σάτιρά του Λάκη Λαζόπουλου, έγινε σεισμός με την “Ποπάρα”»

21:10 - 07/11/2024

«Είχα πρόταση για να κάνω τη ζωή μου ριάλιτι, το παράτησα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά» δηλώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Για την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και την σάτιρα που δέχθηκε και η ίδια από εκείνον στο παρελθόν μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, η Πόπη Μαλλιωτάκη το πρωινό της Πέμπτης (07.11.2024) στην κάμερα της εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Πόπη Μαλλιώτακη: «Μόνο καλό μου έκανε η σάτιρά του Λάκη Λαζόπουλου, έγινε σεισμός με την “Ποπάρα”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 1-0 live: Γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης για τους γηπεδούχους

Πώς ένας σκίουρος έγινε «προάγγελος» της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ: Τον θανάτωσαν λόγω λύσσας και έγινε σύμβολο των Ρεπουμπλικάνων

Λίαμ Πέιν: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction

Ντόναλντ Τραμπ: Πρώτη προτεραιότητα η μαζική απέλαση μεταναστών

Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός – Ρέιντζερς: «Καλό το ότι πήραμε βαθμό από ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος ήταν καλύτερος»

Ένας νεκρός και δυο σοβαρά τραυματίες στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο Ρέθυμνο - Άμορφη μάζα τα αυτοκίνητα