Μαθητής βρήκε πορτοφόλι με 1000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία – «Ο κάτοχος είναι σε αμαξίδιο»

20:57 - 07/11/2024

Μαθήματα τιμιότητας παρέδωσε ένας 13χρονος από τη Σκόπελο, ο οποίος βρήκε στον δρόμο πορτοφόλι με 1000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήγε στο αστυνομικό τμήμα ώστε να επιστρέψει στον νόμιμο κάτοχό του. Ο νεαρός που είναι μαθητής γυμνασίου, όπως δήλωσε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, σκέφτηκε πως ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού μπορεί να είχε ανάγκη τα χρήματα, κάτι που αποδείχθηκε καθώς βρίσκεται καθηλωμένος σε αμαξίδιο. «Εάν κάποιο παιδί βρεθεί στη θέση μου, να το παραδώσει στην αστυνομία γιατί αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Όπως και στη δική μου θέση που ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν σε αμαξίδιο» είπε ο μαθητής. Για την καλή του πράξη κέρδισε το μπράβο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαθητής στη Σκόπελο βρήκε 1.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία - Ανήκαν σε άνδρα με ειδικές ανάγκες

Μαθητής στη Σκόπελο βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία. «Ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν σε αμαξίδιο», αποκάλυψε ο 13χρονος. Ο 13χρονος από τη Σκόπελο έδωσε μαθήματα τιμιότητας, παραδίδοντας πορτοφόλι το οποίο βρήκε στον δρόμο και περιείχε 1.000 ευρώ. Ο μαθητής μόλις είδε το πορτοφόλι σάστισε, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ... Περισσότερα To άρθρο Μαθητής στη Σκόπελο βρήκε 1.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία - Ανήκαν σε άνδρα με ειδικές ανάγκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Politico: Ποιοι πανηγυρίζουν στην Ευρώπη για τη σαρωτική νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές

Τραμπ: Προτεραιότητα της κυβέρνησής μου οι μαζικές απελάσεις μεταναστών – Δεν έχουμε άλλη επιλογή

Ο Μπλίνκεν θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τον τερματισμό των πολέμων σε Γάζα και Λίβανο

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Παπαγιάννης για αντί Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό – Πληρώνουν NBA out σε Παναθηναϊκό!

Η παρεξηγημένη ουσία που ενισχύει την απόλαυση στο σεξ, ακόμα και για μήνες