Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ: Με τριάδα στα χαφ και Τισουντάλι φορ η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

20:56 - 07/11/2024

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου για το Ολντ Τράφορντ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε λίγο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τραφορντ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την ενδεκάδα του αγώνα. Με ένα βαθμό σε τρία ματς, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να “κυνηγήσει” ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ... Περισσότερα To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου για το Ολντ Τράφορντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 0-0 live: Μεγάλη στιγμή για το «δικέφαλο του Βορρά» με τον Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες στο Europa League. Μπροστά του όμως βρίσκεται το «πληγωμένο» -από την πορεία του στην Premier League- μεγαθήριο που ακούει στο όνομα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πιο «λαμπερό» του παιχνίδι στη League Phase. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 4η αγωνιστική της ... Περισσότερα To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 0-0 live: Μεγάλη στιγμή για το «δικέφαλο του Βορρά» με τον Καμαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παρί - Παρτίζαν 74-71: Πήρε ένα ακόμη «θρίλερ» και συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις

«Ξαναμμένος» 71χρονος πήγε στο First Dates και τους άφησε όλους «κόκαλο»: «Είμαι σεξομανής, το ξέρουν στο χωριό μου» (vid)

Αρμάνι Μιλάνο: Στο «πάνθεον» των Μιλανέζων ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (vid)

Τσέλσι - Νόα: Καταιγιστικοί οι Μπλε, προηγούνται με ιστορική «εξάρα» από το ημίχρονο

Εργοστάσιο φέτας στην Καλιφόρνια φτιάχνει γαλλική εταιρεία γαλακτοκομικών

Μεντιλίμπαρ: «Η Ρέιντζερς ήταν καλύτερη από εμάς, το 1-1 είναι καλό για εμάς αλλά δεν ξέρω για αυτούς»