Αμάντα Μανωλάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Με τάιζαν στο στόμα γιατί δεν μπορούσα να καταπιώ

20:27 - 07/11/2024

Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι ούτε να σηκώσω το κεφάλι μου, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Με τάιζαν στο στόμα γιατί δεν μπορούσα να καταπιώ»

Για τη μάχη που δίνει καθημερινά με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το πώς το έμαθε και πώς το διαχειρίζεται μίλησε η Αμάντα Μανωλάκου, που γνωρίσαμε μέσα από προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks. «Καθημερινά παλεύεις με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που έρχεται και μένει, δεν φεύγει. Όταν έχεις σκλήρυνση κατά πλάκας, όταν έχεις ρευματοειδή αρθρίτιδα που έχω και από αυτό, όταν έχεις ψωρίαση ή οποιοδήποτε άλλο αυτοάνοσο, έρχεται και μένει απλά επιλέγεις εσύ πώς θα του φερθείς για να δεις το καλό του πρόσωπο» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έμαθα πως έχω σκλήρυνση κατά πλάκας μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, αφού γέννησα. Γιατί ουσιαστικά η εγκυμοσύνη σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χαλκιδική: Άναψε στον Ταξιάρχη το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο

Μαίρη Βιτινάρος: Η εμφάνισή της που θύμισε Μπάρμπι

Όμηρος της Χαμάς περιέγραψε τα όσα βίωσε στη Γάζα: Ήμουν κλειδωμένη σε κλουβί

Ολυμπιακός: Πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία ο Ελ Κααμπί, έπιασε στην κορυφή τον Ελ Αραμπί - Βίντεο

Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν πιστεύει ότι πήρε τη σωστή απόφαση που αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα εκείνη τη στιγμή

Βικτόρια Χίσλοπ: Με τρομάζει το τι μπορεί να φέρει το καθεστώς του Τραμπ