Αποκλειστικό! Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους μετά το δημοσίευμα χωρισμού

17:02 - 07/11/2024

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Το To άρθρο Αποκλειστικό! Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους μετά το δημοσίευμα χωρισμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους;

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι, που μετρά περίπου […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Κιμούλης: Ξανά σε πλειστηριασμό έξι ακίνητα του ηθοποιού

Μαρία Καβογιάννη: «Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση, δεν έχω ταλέντο»

Αμάντα Μανωλάκου: Η εξομολόγηση για την σκλήρυνση κατά πλάκας – «Μπορεί σε ένα μήνα να είσαι σε αναπηρικό καροτσάκι»

Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί η ανάρτηση για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου – «Αυτή η λέξη θα ανήκει πάντα σε εσένα»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Όταν τελείωνε η παράσταση έλεγα “Θέε μου τελείωσε”»

Πάνος Μουζουράκης: «Μου λένε ότι ομόρφυνα από τότε που έγινα μπαμπάς λες και πέρασα εγώ την εγκυμοσύνη»