Ντέμης για τη νίκη στο «Wembley»: «Το πιο περίεργο ματς που έχω δει κι η καλύτερη εμφάνιση όλων των εποχών της Εθνικής»

17:02 - 07/11/2024

O Ντέμης Νικολαΐδης σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μίλησε για το «διπλό» της Εθνικής στο Λονδίνο, κάνοντας λόγω για την καλύτερη εμφάνιση της Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Νικολαΐδης: Το πιο περίεργο ματς της Εθνικής που έχω δει αλλά και η καλύτερή της εμφάνιση, όλων των εποχών

Στο πλαίσιο των video που δημιουργεί για τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Εθνική ποδοσφαίρου, επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, μια ημέρα μετά το αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε σε ερώτηση για την εμφάνιση της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Αγγλία, με τον ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: Το πιο περίεργο ματς της Εθνικής που έχω δει αλλά και η καλύτερή της εμφάνιση, όλων των εποχών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πώς πρέπει να βάζουμε το αυτοκίνητο μπροστά στο κρύο - Τι συμβουλεύουν οι μηχανικοί

Καιρός: Πρόγνωση Μαρουσάκη για χιόνια στην Αττική - «Θα πέσουν σε Πάρνηθα, Κιθαιρώνα»

Μουζακίτης - Κωστούλας: Γίνονται 18 και υπογράφουν τα νέα τους πολυετή συμβόλαια στον Ολυμπιακό

Θάντερ: Επέκταση 81 εκατ. δολαρίων ο Καρούσο

Επέστρεψε στο «Buongiorno» ο Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια υγείας του: «Με έκανες να κλάψω Φαίη» (vid)

Δημητρίου: «Δεν σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε ενίσχυση τον Ιανουάριο»