Ειρήνη Μουρτζούκου στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους»

15:46 - 07/11/2024

Απάντηση σε όσους την δείχνουν ως υπεύθυνη για τους μυστηριώδεις θανάτους τόσο των δικών της μωρών όσο και των υπόλοιπων παιδιών στην Αμαλιάδα, μεταξύ άλλων και της αδερφούλας της Ζωής, δίνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου στο νέο μέρος της συνέντευξής της με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ξέρουν τι θα τραβήξουν, αν ανοίξω εγώ το στόμα μου… ... Περισσότερα To άρθρο Ειρήνη Μουρτζούκου στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους»- ΒΙΝΤΕΟ

Η 24χρονη Ειρήνη αρνείται κατηγορηματικά όσα της προσάπτουν. «Δεν με νοιάζει τι λένε… δεν θα ακουμπούσα παιδί» υποστηρίζει.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρεάλ – Ατλέτικο 1-1: Ο Εμπαπέ κράτησε τους «μερένγκες» στην κορυφή αλλά η Μπαρτσελόνα βρήκε ευκαιρία

Καιρός: Μονοψήφιες θερμοκρασίες μέχρι την Πέμπτη και άνεμοι 8 μποφόρ την Κυριακή

Έμπολι – Μίλαν 0-2: Οι αλλαγές των «ροσονέρι» έφεραν την εκτός έδρας νίκη στη Serie A

Ιρλανδία: Νεκρός 28χρονος μποξέρ από χτύπημα στο κεφάλι μέσα στο ρινγκ

Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη

Ο Νετανιάχου έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη διαπραγματεύσεων της δεύτερης φάσης εκεχειρίας με την Χαμάς