Ειρήνη Μουρτζούκου στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους»

15:46 - 07/11/2024

Απάντηση σε όσους την δείχνουν ως υπεύθυνη για τους μυστηριώδεις θανάτους τόσο των δικών της μωρών όσο και των υπόλοιπων παιδιών στην Αμαλιάδα, μεταξύ άλλων και της αδερφούλας της Ζωής, δίνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου στο νέο μέρος της συνέντευξής της με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ξέρουν τι θα τραβήξουν, αν ανοίξω εγώ το στόμα μου… ... Περισσότερα To άρθρο Ειρήνη Μουρτζούκου στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους»- ΒΙΝΤΕΟ

Η 24χρονη Ειρήνη αρνείται κατηγορηματικά όσα της προσάπτουν. «Δεν με νοιάζει τι λένε… δεν θα ακουμπούσα παιδί» υποστηρίζει.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Λίαμ Πέιν είχε κάνει tweet από το 2010 για την κηδεία του

Χατζηδάκης: Με χαμηλότερους φόρους έχουμε περισσότερα έσοδα

Αστυνομικός χειρουργήθηκε για σκωληκοειδίτιδα και έναν χρόνο μετά του είπαν ότι έχει καρκίνο – Κατέθεσε μήνυση

Το πετρέλαιο οδεύει προς την μεγαλύτερη εβδομαδιαία άνοδο των τελευταίων δύο μηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος για τον Γενικό Δείκτη 0,32% – Θετική η πορεία και στην Ευρώπη

Θρίλερ με τους νεκρούς τουρίστες από νοθευμένο αλκοόλ στο Λάος - Πέθανε ακόμα μία 19χρονη