Συγκινημένη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου :«Έχασα πολλούς φίλους τελευταία»

15:22 - 07/11/2024

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Πέμπτη 7/11 η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις διαδοχικές απώλειες αγαπημένων φίλων της το τελευταίο διάστημα. «Έχασα πολλούς φίλους τελευταία, την Άννα, τον Δάνη, φίλοι καρδιάς, φίλοι ζωής. Δεν αντέχεται. Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές και τώρα ακόμη, ξυπνάς, κοιμάσαι, τρως, γελάς, υπάρχεις. Δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λύγισε» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Οι άνθρωποι φεύγουν, όταν τους ξεχνάς»

Η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στις To άρθρο «Λύγισε» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Οι άνθρωποι φεύγουν, όταν τους ξεχνάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου vs Έλενας Χριστοπούλου: Το χρονικό της κόντρας τους – Πώς από κολλητές φίλες έγιναν δυο ξένοι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήταν μονόδρομος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Χριστοπούλου»

Women in Hollywood 2024: Τα σοφιστικέ beauty looks των celebrities

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέα αναφορά στον Μουτσινά – «Κοιτώντας τον Νίκο, σκεφτόμουν τον Λάκη Λαζόπουλο»