Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού: Η δουλειά μου με βοήθησε να φύγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο

14:57 - 07/11/2024

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του «Buongiorno»και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. «Η δουλειά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Το θέμα της υγείας ήταν το 2011. Ξεκίνησε το 2010 και το 2011 ολοκληρώθηκε. Λέω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας ότι όταν το βρεις, πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου και να πεις ευχαριστώ Θεέ μου που το βρήκα και τώρα θα το πολεμήσω. Όταν δεν το ξέρεις, είναι το πρόβλημα» σημείωσε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Στη συνέχεια, η γνωστή μαγείρισσα σημείωσε: «Όταν το μάθεις, κοιτάς να δεις πώς θα γιατρευτείς. Έβαλα προτεραιότητα την υγεία μου, στη φάση εκείνη ή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας της: "Όταν ξεκίνησα να γιατρεύω αυτό το κομμάτι, η δουλειά με έβγαλε από το ψυχολογικό αδιέξοδο"

«Μέσα από την περιπέτεια που πέρασα, έδωσα πολλή πληροφορία και κουράγια σε ανθρώπους στον κύκλο μου, που έπεσαν πολύ αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα», σημείωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την υγεία της: «Η δουλειά με βοήθησε να βγω από ψυχολογικό αδιέξοδο»

«Λέω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας ότι όταν το βρεις πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου και να πεις ευχαριστώ Θεέ μου που το βρήκα και τώρα θα το πολεμήσω» δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά στο σημερινό Buongiorno. Η γνωστή σεφ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ... Περισσότερα To άρθρο Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την υγεία της: «Η δουλειά με βοήθησε να βγω από ψυχολογικό αδιέξοδο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Ήμουν σαν ένα κατευθυνόμενο ζόμπι», υποστηρίζει άνδρας που βίασε έξι φορές τη Ζιζέλ Πελικό – «Νόμιζα πως ήταν ξύπνια»

Ο Παναθηναϊκός απολύει τον Παπαδημητρίου λόγω Βαγιαννίδη – Βρήκε αντικαταστάτη!

Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που φιλοξενούσε εκτοπισμένους – 12 νεκροί

Κιλιάν Εμπαπέ: Εκτός εθνικής Γαλλίας τον άφησε ο Ντεσάν

Συσπειρώνεται η Ευρώπη μετά την εκλογή Τραμπ – «Κωλοτούμπα» από τους ηγέτες που τον επέκριναν τόσο καιρό

Φωτιά σε δασική έκταση στην Αχαΐα – Επιχειρεί ένα καναντέρ