«Ήμουν σαν ζόμπι, νόμιζα ότι μισοκοιμόταν» λέει κατηγορούμενος που βίασε έξι φορές τη Ζιζέλ Πελικό

14:55 - 07/11/2024

«Ήμουν σαν αυτο-οδηγούμενο ζόμπι» λέει στην αίθουσα του δικαστηρίου στη Γαλλία ο Romain V, ένας από τους κατηγορούμενους στη δίκη των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό o οποίος πήγε έξι φορές στο χωριό Μαζάν για να τη βιάσει.  Ο Romain V, είναι 63 ετών και βρίσκεται σήμερα στη φυλακή. Είναι ένας από τους 50 άνδρες που ... Περισσότερα To άρθρο «Ήμουν σαν ζόμπι, νόμιζα ότι μισοκοιμόταν» λέει κατηγορούμενος που βίασε έξι φορές τη Ζιζέλ Πελικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ οι Γκριγκόνις και Αντετοκούνμπο – Τουλάχιστον 1 μήνα εκτός ο Λιθουανός

Ιταλία: Καθηγητής άσκησε κριτική στον υπουργό Παιδείας, τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα και του μείωσαν 50% το μισθό

Προσοχή στην κοινοποίηση παιδικών φωτογραφιών: το μήνυμα μιας καμπάνιας που έγινε viral

Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο η σορός του Λίαμ Πέιν - Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές του με τα πλάνα μέσα από το κοιμητήριο

Γερμανία: «Τα έσπασαν» Σολτς και Μερτς ακόμα και για το χρονοδιάγραμμα πρόωρων εκλογών

17 νεκροί από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - 547 νέες εισαγωγές και 16 διασωληνωμένοι