Ερρίκος Πετιλόν: «Καρφώθηκα με το κεφάλι στην νταλίκα, άνοιξε το κρανίο και φαινόταν ο εγκέφαλος»
13:48 - 07/11/2024
«Ευτυχώς ο γιος μου γλίτωσε την κληρονομικότητα του διπολισμού», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος ΠετιλόνΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Καρφώθηκα με το κεφάλι στη νταλίκα, φαινόταν ο εγκέφαλος» (vid)
Ο Ερρίκος Πετιλόν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ξεκαθάρισε πως το σοβαρό ατύχημά του στη Βάρκιζα δεν ήταν απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά θυμός που τον ώθησε να πέσει πάνω σε νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα.
Διαβάστε το στο GazzettaΕρρίκος Πετιλόν: «Καρφώθηκα με το κεφάλι σε νταλίκα και άνοιξε το κρανίο μου»
Ο Ερρίκος Πετιλόν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη «Super Κατερίνα», αποκαλύπτει πως το ατύχημά του στη Βάρκιζα δεν ήταν απόπερα αυτοκτονίας, αλλά θυμός που τον ώθησε να πέσει πάνω σε νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα. «Εγώ συνοδεύομαι από διπλή διάγνωση. Είμαι διπολικός εκ γενετής και δημιουργήθηκε εθισμός στις ουσίες. Είναι δύο πολύ σοβαρά “άλογα” που […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοκάρει ο Ερρίκος Πετιλόν για το σοβαρό τροχαίο: «Καρφώθηκα με το κεφάλι σε νταλίκα και άνοιξε το κρανίο μου»
Τον Ερρίκο Πετιλόν υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτη 7/11. Μεταξύ άλλων,
To άρθρο Σοκάρει ο Ερρίκος Πετιλόν για το σοβαρό τροχαίο: «Καρφώθηκα με το κεφάλι σε νταλίκα και άνοιξε το κρανίο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr