Μάριος Αθανασίου: «Ο γιος μας με την Μαρία Σολωμού δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε»

13:44 - 07/11/2024

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Μαρία Κοκολάκη και, μεταξύ άλλων, To άρθρο Μάριος Αθανασίου: «Ο γιος μας με την Μαρία Σολωμού δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: «Ο γιος μου δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε»

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για τον γιο του, Αλέξανδρο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο 19χρονος γιος του δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που επιθυμούσε μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Επίσης, πρόσθεσε ότι πρόκειται να φύγει από το σπίτι και να μείνει μόνος του. «Ο γιος μου δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε. Θα αρχίσει να μένει μόνος του τώρα. Δεν βλέπω podcast, δεν έχω εξοικειωθεί με αυτό, δεν έχω χρόνο να τα δω. Δεν βλέπω τηλεόραση τους τελευταίους μήνες, την έχω “κόψει” λίγο. Αυτό ισχύει και για τα social» σημείωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Τη ρώτησα ευθέως: «Ειρήνη σκότωνες τα μωρά με μαξιλαρι;»

Τζένη Διαγούπη για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου: «Είμαι χαρούμενη όταν είναι καλά οι φίλοι μου»

Κατερίνα Μονογυιού: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο του αδελφού της – «Ταράζομαι κάθε φορά που βλέπω μία είδηση για το τροχαίο»

Βασίλης Ζούλιας: Οι παρουσίες στο fashion show του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Φωτογραφίες TLIFE

Vassilis Zoulias: Η συλλογή «Α Summer Place» μας ταξίδεψε στα πιο όμορφα ελληνικά καλοκαίρια!

Μανώλης Παπακαλιάτης: Τα νεότερα για την υγεία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – «Παρουσίασε μία επιπλοκή»