Η Τζένιφερ Λόπεζ μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα – Αποκάλυψε ποιοι οι στόχοι της για τη νέα χρονιά

12:57 - 07/11/2024

H Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στο People αποκάλυψε ότι μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, τα οποία θα τα περάσει με την οικογένειά της. Μοιράστηκε επίσης τους στόχους της για τη νέα χρονιά, λέγοντας ότι σκοπεύει να κρατήσει μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή της. «Ήταν μια αρκετά έντονη χρονιά για μένα και ανυπομονώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου που έρχεται από την Ανατολική Ακτή» δήλωσε στο People. Jennifer Lopez's Holiday Self-Care Plan Includes Face Masks and Reality TV: 'It's About Balance' (Exclusive) https://t.co/3drNXcjJty — People (@people) November 5, 2024 «Οι γιορτές είναι μια ξεχωριστή περίοδος για εμάς, από τότε που ήμουν κορ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελοντές να καθαρίζουν την πλημμυρισμένη Βαλένθια μετά την καταστροφή

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του εξαιρετικά μεταδοτικού νοροϊού – Οι ομοιότητες με τον κορονοϊό

«Art brunch» για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισάγει η επιχειρηματίας Ειρήνη Μαντζαβελάκη-Βασιλοπούλου

Το METAXA αιχμαλωτίζει τον μυθικό κεραυνό του Δία σε μια συλλεκτική έκδοση

Όσο πιο φτωχές οι χώρες τόσο λιγότερο υγιεινά τα προϊόντα που τους πωλούν οι πολυεθνικές

Χρηστίδης: Η ΝΔ έχει εκνευρισμό γιατί πέφτει στις δημοσκοπήσεις