Μαρία Μπακοδήμου: Βραδινή έξοδος με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο και τον γιο τους, Άρη

12:45 - 07/11/2024

Μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου η Μαρία Μπακοδήμου με To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Βραδινή έξοδος με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο και τον γιο τους, Άρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Μπακοδήμου σε θεατρική έξοδο με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο και το μικρό τους γιο

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τριαντάφυλλο στο στήθος» στο Πτι Παλαί.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο και το 22χρονο γιο τους Άρη

Η Μαρία Μπακοδήμου με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο και το γιο τους Άρη πραγματοποίησαν, το βράδυ της Τετάρτης 6/11, μια σπάνια κοινή βραδινή έξοδο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στο παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον 24χρονο Νικήτα και τον 22 ετών Άρη. Μάλιστα, ο χωρισμός τους ήρθε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»