Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ

12:44 - 07/11/2024

Για την επιτυχία του ξαδέλφου του, Gus Billirakis, να εκλεγεί ομοσπονδιακός βουλευτής με τους Ρεπουμπλικανούς μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός […] The post Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλον Μασκ: Τέλος οι ΗΠΑ για την τρανς κόρη του – Αιτία η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, σχεδιάζει να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την πρόσφατη νίκη του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η Wilson, 20 ετών, μοιράστηκε τις σκέψεις της στο Threads, δηλώνοντας: «Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά χθες το κατάλαβα. Δεν βλέπω το μέλλον μου στις Ηνωμένες Πολιτείες». Εξέφρασε […] Το άρθρο Έλον Μασκ: Τέλος οι ΗΠΑ για την τρανς κόρη του – Αιτία η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Θα βρεθώ στον Λευκό Οίκο»

Ο Βαλάντης με αφορμή την επιτυχία του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές μίλησε στη Super Κατερίνα To άρθρο Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Θα βρεθώ στον Λευκό Οίκο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Δεν αντέχει να τον βλέπει να αισθάνεται τόσες τύψεις και αποφασίζει να τον στηρίξει

Απόστολος Λύτρας: Παντρεύεται στις 4 Ιουλίου με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου

MasterChef: Ποιος θα είναι, τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Grand Hotel: Είναι αποφασισμένη να διακόψει με κάθε τρόπο την εγκυμοσύνη της Αλίκης

Eurovision 2025 – Εξερράγη ο Ετεοκλής Παύλου: «Έγινα έξαλλος, δεν γίνεται να ξαναγράφουν την ιστορία οι Ελβετοί»

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Το συζητήσαμε και είπαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας»