65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Σημαντικές ταινίες από Γαλλία, Κροατία, Ιταλία και αφιέρωμα «Εμείς, το τέρας»

12:41 - 07/11/2024

O σπουδαίος Γάλλος σκηνοθέτης Μπρούνο Ντιμόντ, δημιουργός μερικών αριστουργημάτων του σύγχρονου σινεμά όπως «Η ζωή του Ιησού», «Ανθρωπότητα» υπογράφει την εξαιρετική τελευταία του ταινία «Αυτοκρατορία», βραβευμένη με Αργυρή Άρκτο-Βραβείο της Επιτροπής στη Μπερλινάλε 2024, που προβλήθηκε στις «Ειδικές Προβολές» του 650υ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, συγκεράζοντας πολλά διαφορετικά είδη όπως η επιστημονική φαντασία, η κοινωνιολογική σάτιρα και η κωμωδία και η περιπέτεια και δημιουργώντας μια απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και μια μοναδική απολαυστική, ψυχαγωγική ταινία.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τα βραβεία της Αγοράς

Μέσα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, με την παρουσία της Βικτόρια Χίσλοπ να ξεχωρίσει, η Αγορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απένειμε τα βραβεία της.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Τρεις νίκες οι πυγμάχοι της Αχαΐας (2η μέρα)

Δολοφονία στην Πιερία: Ερευνάται το ενδεχόμενο να είχε συνεργό η 34χρονη

Μια γλυκόπικρη κομεντί

Σεισμοί στη Σαντορίνη - Λέκκας: Απομακρύνεται το σενάριο των 6 Ρίχτερ - Ο ρυθμός σεισμικότητας παρουσιάζει μια σχετική μείωση

Λαμία: Παρίσταναν τον Δήμαρχο και έκαναν παραγγελίες σε σουβλάκια

Δ. Πιατάς: Το Αρχελάου 5 πολεμήθηκε επειδή ήταν στην κρατική τηλεόραση