Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του αδελφού του – "Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι"

11:10 - 07/11/2024

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού, την καριέρα του στη μουσική, αλλά και για τον θάνατο του αδελφού του που τον οδήγησε στην ψυχοθεραπεία - Δείτε το βίντεο με όσα είπε μπροστά στην κάμερα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Χάσαμε τον αδελφό μου από έναν όγκο στο κεφάλι»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη. Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού και τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρουσιάστρια, την καριέρα του στη μουσική, αλλά και για τον θάνατο του αδελφού του που τον οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. «Είμαι πέντε χρόνια στην εκπομπή, έχω οικογενειακή σχέση […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τον νεκρό αδελφό του: «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι, ένιωθα ότι φταίω εγώ»

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο […] The post Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τον νεκρό αδελφό του: «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι, ένιωθα ότι φταίω εγώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του αδελφού του – «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην εκπομπή Happy Day και στη To άρθρο Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του αδελφού του – «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Γιάννης Γρόσης: Ποιος γνωστός Ολυμπιονίκης συνυπογράφει τους στίχους του νέου του τραγουδιού "Επειγόντως"

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Ο Τσίπρας δεν έχει ακόμα διαλύσει τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στο πρόσωπό του

Κώστας Τσουρός: Θα ήθελα η ελληνική τηλεόραση να έχει λιγότερη υποκρισία, γιατί απεχθάνομαι το δήθεν

Σοκ στις ΗΠΑ: Τη δολοφόνησε επειδή δεν του άρεσε το νέο της κούρεμα

Λιβάνιος: Οι 10+10 αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε έναν γύρο, τα κριτήρια για την κατανομή αρμοδιοτήτων

Dinner δημοσιογράφων για σούσι στην Καλλιθέα