Τζένιφερ Λόπεζ: Ήταν μια αρκετά έντονη χρονιά για μένα, λέει μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

09:45 - 07/11/2024

Θέλω να συνεχίσω να προκαλώ τον εαυτό μου να εξελιχθεί και να δοκιμάζει νέα πράγματα, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ήταν μια αρκετά έντονη χρονιά για μένα, λέει μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

«Θέλω να συνεχίσω να προκαλώ τον εαυτό μου να εξελιχθεί και να δοκιμάζει νέα πράγματα», σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

How the Grinch Stole Christmas: 6 άγνωστες ιστορίες της ταινίας - Οι αυτοσχεδιασμοί του Τζιμ Κάρεϊ και το παραλίγο... λευκό τρίχωμα του Γκριντς

Τζάστιν Μπαλντόνι: Η πρώην υπεύθυνη επικοινωνίας του ηθοποιού κατέθεσε μήνυση εναντίον του

Χριστούγεννα ελπίδας και αβεβαιότητας για τους Χριστιανούς της Συρίας - Πώς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

Μεγαλώνει ξανά η απόσταση Ισραήλ και Χαμάς - Χριστουγεννιάτικες αλληλοκατηγορίες για την αποτυχία σύναψης εκεχειρίας

Φινλανδία: Περίεργη διακοπή σε υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτρικής ενέργειας με την Εσθονία

Γέμισαν τα μαγαζιά οι Αθηναίοι τα Χριστουγέννα - Μεγάλη η πληρότητα στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς