Λένα Μαντά: «Πρέπει να μάθω να ζω χωρίς τον σύζυγο μου και δεν είναι εύκολο»

23:37 - 06/11/2024

«Δεν έχω ζήσει ποτέ χωρίς τον σύζυγό μου» εξομολογείται η Λένα Μαντά. Για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και την διαχείριση σε αυτήν, τόσο από την ίδια όσο και από τα παιδιά τους, μίλησε από καρδιάς η Λένα Μαντά το πρωινό της Τετάρτης (06.11.2024) στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno στο Mega. ... Περισσότερα To άρθρο Λένα Μαντά: «Πρέπει να μάθω να ζω χωρίς τον σύζυγο μου και δεν είναι εύκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο και θα πετάξει για ξεφάντωμα στον Παναμά

Λάρισα: Ανάφλεξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων την ώρα του εφοδιασμού – Με εγκαύματα ένας εργαζόμενος

Champions League τελικά: Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα - Στη λήξη η νίκη της Ατλέτικο - Όλη η δράση από τα ματς

«Αρνήθηκα την άρση του φρένου χρέους» απαντά στον Σολτς ο αρχηγός των FDP, Κρίστιαν Λίντνερ

Champions League: «Πεντάρα» η Μπαρτσελόνα και buzzer beater νίκης η Ατλέτικο – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ

Κάμαλα Χάρις για την ήττα της στις Αμερικανικές εκλογές: Δε θα σταματήσω τη μάχη για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια