Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στο πρόσωπο - «Κάηκα μόνη μου»

21:19 - 06/11/2024

Ένα μικρό ατύχημα είχε στο πρόσωπό της η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε στο Instagram. Όπως αποκάλυψε η γνωστή Infuencer με βίντεό της στα story στο Instagram, μια κρέμα που χρησιμοποίησε πριν μερικές ημέρες για κάποια σπυράκια που είχε βγάλει της προκάλεσε ένα μικρό έγκαυμα στο πρόσωπο. Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη, τώρα να χρειάζεται να ... Περισσότερα To άρθρο Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στο πρόσωπο - «Κάηκα μόνη μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Έπαθε έγκαυμα στο πρόσωπο - Κάηκα μόνη μου, αποκαλύπτει η influencer

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα, όπως ενημέρωσε τους followers της και φροντίζει την πληγή της έχοντας παρέα τον γιο της, Πάρη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη: Τι συνέβη στο πρόσωπό της

Ένα μικρό ατύχημα είχε στο πρόσωπό της η Ιωάννα Τούνη. Όπως αποκάλυψε η γνωστή Infuencer, μια To άρθρο Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη: Τι συνέβη στο πρόσωπό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο καγκελάριος Σολτς «καρατόμησε» τον υπουργό Οικονομικών, ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και στο βάθος «πρόωρες εκλογές»

Champions League live: Πέναλτι και 1-0 η Ίντερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους! Γκολ ο Λεβαντόφσκι για Μπαρτσελόνα

«Προσπάθησα να σας το πω», έγραψε η E. Jean Carroll, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Τραμπ

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στην καρδιά της Ιερουσαλήμ - «Αξίζουμε καλύτερους ηγέτες»

Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα: Με 15λεπτη καθυστέρηση η έναρξη του αγώνα στο Champions League

Το Πεκίνο συγχαίρει τον Τραμπ με το μυαλό σε τυχόν αυξημένους τελωνειακούς δασμούς στα κινεζικά προϊόντα