Πάνος Μουζουράκης για την πατρότητα: "Μου λένε ότι έχω ομορφύνει από τότε που έγινα μπαμπάς λες και εγώ πέρασα την εγκυμοσύνη"

18:28 - 06/11/2024

«Μου λένε ότι έχω ηρεμήσει. Το νιώθω κιόλας, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες, έχω το δημιουργικό άγχος, μεγαλώνω όμορφα», πρόσθεσε ο Πάνος Μουζουράκης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: Μου λένε ότι έχω ηρεμήσει από όταν έγινα πατέρας

Το νιώθω κιόλας, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πάνος Μουζουράκης: «Μου λένε ότι ομόρφυνα από όταν έγινα μπαμπάς λες και ήμουν εγώ έγκυος»

«Μου λένε ότι έχω ηρεμήσει. Το νιώθω κιόλας», ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του. Για τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική του εμφάνιση από τότε που έγινε μπαμπάς αλλά και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση της κόρης του μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Μου λένε ότι ομόρφυνα από όταν έγινα μπαμπάς λες και ήμουν εγώ έγκυος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Καπνισάκης: Ντροπιαστική ρετσινιά οι δηλώσεις κατά Κασσελάκη - Ας αναλογιστούμε όλοι τις ιστορικές μας ευθύνες

Αμερικανικές εκλογές: Οι Δημοκρατικοί τα "ρίχνουν" τώρα στον Μπάιντεν για την ήττα της Χάρις

Αμερικανικές εκλογές: Μια "απίθανη επιστροφή" και μια "επικίνδυνη επιλογή" είναι τα σχόλια του αμερικανικού Τύπου που αποκρυπτογραφεί την επιστροφή του Τραμπ

Αγρίνιο: 59χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα φαρμάκων

Eurobank Equities για την ΓΕΚ Τέρνα: Σύσταση “buy” με τιμή στόχο τα 23,40 ευρώ

Ντόναλντ Τραμπ: Ποιες είναι οι γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του - Οι θεωρίες συνωμοσίας για την Μελάνια