Αθηνά Οικονομάκου - "Αιφνιδιάστηκε" με την ερώτηση για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Δεν είναι και πολύ φίλη μου"

16:28 - 06/11/2024

H Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε για τη σχέση που φαίνεται να έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου – «Αιφνιδιάστηκε» με την ερώτηση για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είναι και πολύ φίλη μου»

Για τη νέα σχέση ανάμεσα στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη ρωτήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και […] The post Αθηνά Οικονομάκου – «Αιφνιδιάστηκε» με την ερώτηση για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είναι και πολύ φίλη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αθηνά Οικονομάκου για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είναι και πολύ φίλη μου – Δεν γνωρίζω τι κάνει στην προσωπική της ζωή»

Όπως σου αποκάλυψε χθες αποκλειστικά το TLIFE η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι το To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είναι και πολύ φίλη μου – Δεν γνωρίζω τι κάνει στην προσωπική της ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα η Μουρτζούκου για συκοφαντική δυσφήμιση - Δεν προχώρησαν σε σύλληψη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού

Στέφανος Κασσελάκης: Το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσιάζει το νέο του κόμμα - Σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα

∆εν σιωπούσαν καλύτερα;

Η Τουρκία προβλέπεται νευρική τα επόµενα χρόνια

Ένα ιδιότυπο έλλειμμα στο "μέρισμα" ευημερίας

Bitcoin: Σε υψηλό 13 μηνών μετά την εκλογική νίκη Τραμπ - "Φλερτάρει" με τα 100.000 δολάρια, οι προοπτικές για το 2025