Η Φάρμα: Με ποιες επισκέψεις στον φράχτη αγανακτούν οι Γαλάζιοι; – Τι θα δούμε απόψε

16:19 - 06/11/2024

Στο χθεσινό επεισόδιο (05.11.2024) της Φάρμας, η γαλάζια ομάδα άφησε πίσω τις συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας τη σημαντική 2η Δοκιμασία Ασυλίας. Η πρώτη μονομάχος, Ρούλα Κουφοπούλου, επέλεξε από την πράσινη ομάδα της Φάρμας, τη Μαρία Γιαννοπούλου ως τη δεύτερη μονομάχο και αντίπαλό της. Η Μαρία δήλωσε έτοιμη να αναμετρηθεί στον αχυρώνα, αλλά ο Νίκος Κωβαίος δεν ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Με ποιες επισκέψεις στον φράχτη αγανακτούν οι Γαλάζιοι; – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου