Ο Βαλάντης ξεσάλωσε με τη νίκη ξάδελφού του που επανεκλέχθηκε με τον Τραμπ (vid)

11:47 - 06/11/2024

Ο Βαλάντης πανηγύρισε για τον ξάδερφό του, ομοσπονδιακό βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων μετά την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ

Για την επιτυχία του ξαδέλφου του, Gus Billirakis, να εκλεγεί ομοσπονδιακός βουλευτής με τους Ρεπουμπλικανούς μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός […] The post Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Θα βρεθώ στον Λευκό Οίκο»

Ο Βαλάντης με αφορμή την επιτυχία του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές μίλησε στη Super Κατερίνα To άρθρο Βαλάντης: Πανηγυρίζει για τον ξάδελφό του που επανεκλέχτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Θα βρεθώ στον Λευκό Οίκο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Κακλαμανάκης: «Θα είναι μεγάλο όνειρο να παίξουμε και πάλι στο “Αρτάκης”»

Σαλάχ: «Δεν έχω νέα για το συμβόλαιο, όπου και αν κλείσω την καριέρα μου θα είμαι χαρούμενος»

Οι 6 πιο ακριβές περιοχές για αγορά νέου σπιτιού στην Αθήνα - 10.000 ευρώ το τετραγωνικό

Η «Θεοπούλα» αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από το «Πάρα 5»: «Μαρτύρησα όταν έπρεπε να μάθω τα ονόματα των παικτών της Εθνικής» (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα χέρια του Αμορίμ το μέλλον του Ράσφορντ

Υγρός Στίβος: Το πρόγραμμα και οι εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Σιγκαπούρη