Νίκος Κουρής: Δεν έχω χορτάσει από έρωτα, τώρα ξεκίνησα να τρώω

09:00 - 06/11/2024

Όσα απάντησε για την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από την Έλενα Τοπαλίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής μετά τον χωρισμό από την Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν έχω χορτάσει από έρωτα, τώρα ξεκινάω να τρώω»

Ο Νίκος Κουρής ρωτήθηκε για τον χωρισμό του, από την Έλενα Τοπαλίδου, που είχε συζητηθεί στους κοσμικούς κύκλους της χώρας. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματά του. Ο Νίκος Κουρής και η Σμαράγδα Καρύδη μίλησαν στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «IQ 160» στο Star. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κουρής μετά τον χωρισμό από την Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν έχω χορτάσει από έρωτα, τώρα ξεκινάω να τρώω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Κουρής: Δεν έχω χορτάσει από έρωτα, τώρα ξεκίνησα να τρώω

Όσα απάντησε για την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από την Έλενα Τοπαλίδου.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αμερικανικές εκλογές 2024: Συχγχαίρω τον φίλο μου Ντόναλντ Τραμπ

Κασσελάκης: Ειρωνεία ότι 87 μικροί τραμπίσκοι κατηγορούν εμένα για τραμπισμό - Όσοι αποκλειστούν να είναι έξω από το συνέδριο

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Οι αντιδράσεις των ηγετών στην επανεκλογή Τραμπ - Ποιοι έσπευσαν να τον συγχαρούν πρώτοι

Τομ Μπρέιντι: Δεν βγαίνει ραντεβού και επικεντρώνεται στα παιδιά και τη δουλειά του, ενώ η Ζιζέλ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Ινδία: Ας εργαστούμε μαζί για να βελτιώσουμε την κατάσταση των λαών μας, λέει ο Μόντι για τη νίκη Τραμπ

Αμερικανικές εκλογές 2024: O Τραμπ πήρε λαϊκή ψήφο, swing states και Γερουσία - Η Χάρις υποχώρησε και σε παραδοσιακά κοινά