Πάνος Μουζουράκης: «Εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά στο Voice, αυτά είναι θέματα παραγωγής»

22:19 - 05/11/2024

«Αυτά είναι θέματα της παραγωγής, εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά. Προτιμώ με τους φίλους μου να μη συζητώ επαγγελματικά κι οικονομικά πράγματα» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την απώλεια του Σάκη Ρουβά από το The Voice. Παράλληλα απάντησε και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τις σόλες του. ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά στο Voice, αυτά είναι θέματα παραγωγής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά στο Voice»

Απάντησε και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τις σόλες του

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέρασαν 34 χρόνια από το «Rocky 5» - Η φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ο Σιλβέστερ Σταλόνε

«Ενόχλησε το Μαξίμου η πρόταση Σαμαρά για Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας» λέει ο Νίκος Τσιούτσας

Μιμή Ντενίση: «Όταν απέκτησα την Μαριτίνα ήταν πολύ ζηλιάρα, δεν με άφηνε να υιοθετήσω παιδί»

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ζητά από την Έλλη να τον βοηθήσει και επιφυλάσσει εκπλήξεις

Ο δήμος Θεσσαλονίκης απαντά στις καταγγελίες της μητέρας της Έμμας: «Δεν φέρουμε ευθύνη για την αφαίρεση του μνημείου»

Η ελληνική πολεμική αεροπορία δεν ανησυχεί με την ενδεχόμενη απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter Typhoon της Τουρκίας