Αμερικανικές εκλογές 2024: Οι κομβικές στιγμές που σημάδεψαν την προεκλογική εκστρατεία - Δείτε τα φωτογραφικά 'κλικ'

16:28 - 05/11/2024

Η προεκλογική εκστρατεία του 2024 ανάμεσα στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο χαρακτηρίστηκε από μία άνευ προηγουμένου αναταραχή

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμερικανικές εκλογές: Οι 5 πιο «viral» στιγμές της προεκλογικής εκστρατείας

Οι καμπάνιες των δύο υποψηφίων στις αμερικανικές εκλογές παρήγαγαν μια σειρά από viral στιγμιότυπα και μιμίδια, σε μια αντιπαράθεση που παίχτηκε (και) με όρους θεάματος

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήταν "σημαδεμένος" από σκάουτ που θα βρεθούν στο "Ολντ Τράφορντ"

Αμερικανικές εκλογές: Ποια είναι τα άλλα θέματα για τα οποία ψηφίζουν οι Αμερικανοί - Εκτός της ανάδειξης του Προέδρου

Αλεξάνδρα Καϋμένου: "Έχω αποφασίσει ότι θέλω να αφοσιωθώ πάρα πολύ στη δουλειά μου"

CVC: Στο επίκεντρο έρευνας στη Γαλλία - Για διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Οι κινήσεις που 'έριξαν' τις μάσκες των υβριστών του Μητσοτάκη: Ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος που 'φυτεύει' δημοσιεύματα και οι… 'πληροφοριοδότες'

ΤΕΡΝΑ: To κλειδί στην ανάπτυξη των υποδομών -"Οι κατασκευαστικές πρέπει να προσεγγίσουν νέους και εργάτες από τρίτες χώρες"