Ματίας Αλμέιδα για τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια: Η καρδιά και οι προσευχές μου είναι με το καθένα από τα θύματα

23:46 - 04/11/2024

Η Βαλένθια βιώνει μία ανείπωτη τραγωδία, από τις φονικές πλημμύρες, συγκλονίζοντας τον πλανήτη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Η περιοχή της Βαλένθια χτυπήθηκε από φονικές πλημμύρες, “μετρώντας” εκατοντάδες νεκρούς και πάρα πολλούς αγνοούμενους. Ο Ματίας Αλμέια εξέφρασε τη θλίψη του, μέσω ανάρτησης στο “Χ” (πρώην Twitter). “Η καρδιά μου και ... Περισσότερα To άρθρο Ματίας Αλμέιδα για τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια: Η καρδιά και οι προσευχές μου είναι με το καθένα από τα θύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου: Το τρίτο σύμφωνο συμβίωσης με Πακιστανό - Όσα αποκάλυψε ο σύζυγος της αδερφής της

Το «πυρηνικό μήνυμα» του Πούτιν στην Δύση με τον πύραυλο Oreshkin και ο απρόβλεπτος παράγοντας Ντόναλντ Τραμπ

Ο Χαβιέρ Μασεράνο νέος προπονητής στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι

Δεν θα ξανακάνει δηλώσεις η Ειρήνη Μουρτζούκου δηλώνει η δικηγόρος της - Ελεύθερη έως τις 28 Νοεμβρίου

Το «ατύχημα» της Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Σάκη Ρουβά στο MadWalk 2023

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»