Νίκος Γκάλης για Γιάννη Ιωαννίδη: Όταν πέθανε, έχασα ένα μέρος της οικογένειάς μου

21:01 - 04/11/2024

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για χρόνια και αποτέλεσαν κάποια από τα πιο σημαντικά “γρανάζια” του “αυτοκράτορα” του ελληνικού μπάσκετ, Άρη. Ο Νίκος Γκάλης μίλησε με σεβασμό και αγάπη για τον Γιάννη Ιωαννίδη. Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε στην παρουσίαση βιβλίου για τον Γιάννη Ιωαννίδη -το βράδυ της Δευτέρας (04.11.2024)- στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Νίκος ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Γκάλης για Γιάννη Ιωαννίδη: Όταν πέθανε, έχασα ένα μέρος της οικογένειάς μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκάλης: «Όταν πέθανε ο Ιωαννίδης, έχασα ένα μέρος της οικογένειας μου»

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Γιάννης Ιωαννίδης – Γεννημένος Νικητής» και μίλησε για τον πρώην προπονητή του και τον θάνατό του.

Διαβάστε το στο in.gr

Γκάλης: «Όταν πέθανε ο Ιωαννίδης, έχασα ένα μέρος της οικογένειας μου»

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Γιάννης Ιωαννίδης – Γεννημένος Νικητής», με τον «θρυλικό» πρώην διεθνή γκαρντ να μοιράζεται το πως βίωσε τον θάνατο του πρώην προπονητή του.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τι προβλέπουν οι δύο ισχυρές συμφωνίες μεταξύ των ΑΕΕΑΠ

2 νεκροί από ρωσική επίθεση με drone στο Σούμι της Ουκρανίας

Έρχεται καθολική εφαρμογή myDATA, ηλεκτρονικό τιμολόγιο, ψηφιακό πελατολόγιο και δελτίο αποστολής

Ιταλική σούπα μινεστρόνε: Το μυστικό υλικό που την αναβαθμίζει

Σούπερ μάρκετ: Προβλέψεις για μείωση τιμών έως 2%

Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της Άνγκελα Μέρκελ - Το σκυλί του Πούτιν και η επεισοδιακή χειραψία με τον Τραμπ