Στέφανος Κασσελάκης: Έχουμε την πλειοψηφία – Είμαι μόνος εναντίον όλων

17:46 - 04/11/2024

«Είχαμε πολλά θέματα δυστυχώς. Δεν υπήρχε σύγκριση της οργάνωσης που είχαμε στις Ευρωεκλογές. Πάλι καλά που είχαμε εθελοντές και βοήθησαν. Ήταν κάτι που δεν ταιριάζει σε κόμμα που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τη διαδικασία εκλογής συνέδρων που έγινε το Σαββατοκύριακο (2 και 3 Νοεμβρίου). Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε για ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Έχουμε την πλειοψηφία – Είμαι μόνος εναντίον όλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: Έχουμε την πλειοψηφία, είμαι μόνος εναντίον όλων - Αφήστε με να χάσω στην κάλπη

"Αν δεν είμαι υποψήφιος, το υπάρχων κόμμα θα έχει ρευστοποιηθεί" επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πανελλήνιες 2025: Τα ευτράπελα των φετινών εξετάσεων – «Αποκοιμήθηκα, έγραψα μόνο όνομα και επώνυμο»

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα με επίκεντρο την Κρήτη – Ενίσχυση των φαινομένων το Σάββατο σε αρκετές περιοχές

Champions League: Η ευκαιρία της Παρί Σεν Ζερμέν για «τρεμπλ» και οι 8 ομάδες που τα σήκωσαν όλα

Θανάσης Αλευράς: «Δεν με αφορά η πρωινή ζώνη, δεν τη βλέπω, ανήκει στους συνταξιούχους»

Giant Heart Roadshow: Το μπάσκετ γίνεται γιορτή στις πλατείες από τη Novibet

Ιωάννα Τούνη για την υπόθεση revenge pοrn: «Δεν θέλω να πιστέψει κανείς ότι το κάνω για τα χρήματα»