Ντόλι Πάρτον: Λυπήθηκα όταν πέθανε το πρόβατο που έλεγαν Ντόλι, αν και εγώ δεν θέλω να κλωνοποιηθώ

12:28 - 04/11/2024

Καθώς κυκλοφορεί ένα νέο LP και το δικό της κρασί, ο θρύλος της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον μιλάει στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» για τα δύσκολα παιδικά τη χρόνια αλλά και για το κλωνοποιημένο πρόβατο, την Ντόλι. Όπως λέει η τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον, τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στο Τενεσί ήταν πραγματικά δύσκολα, καθώς οι ... Περισσότερα To άρθρο Ντόλι Πάρτον: Λυπήθηκα όταν πέθανε το πρόβατο που έλεγαν Ντόλι, αν και εγώ δεν θέλω να κλωνοποιηθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκος Μουρατίδης: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πανικοβάλλει κάθε καλοκαίρι τους δήμους να της δίνουν συναυλίες

Ολυμπιακός Β΄: Eπιστρατεύονται Δημήτρης Σιόβας και Ματιέ Βαλμπουενά ενόψει Super League 2

Klavdia: Από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», στη σχέση με τον OGE και στη λάμψη της Eurovision 2025

HIV: Δωρεάν η προληπτική αγωγή PreP σε 24 νοσοκομεία – Ποιους αφορά

Φαίη Σκορδά: «Ελπίζω ότι μετά τις συζητήσεις μου με το κανάλι θα γίνουν κάποιες ενισχυτικές αλλαγές στην εκπομπή»

Μεξικό: Το κίνητρο της δολοφονίας της influencer σε live μετάδοση αναζητούν οι αρχές – Η συνομιλία με τον δράστη πριν πεθάνει