Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για κρίση στη σχέση της, με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Εγώ θέλω οικογένεια»

10:55 - 04/11/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απαντούν μετά τα δημοσιεύματα για σοβαρή κρίση στη σχέση τους. «Εγώ θέλω οικογένεια και παιδιά» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποκάλυψε πως με τον Σπύρο Μαρτίκα βρίσκονται σε απόσταση. «Με τον Σπύρο είμαστε σε απόσταση συναισθηματικά, ... Περισσότερα To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για κρίση στη σχέση της, με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Εγώ θέλω οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου για την κρίση στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα: Θα δώσω μια ευκαιρία

Θα είναι στη ζωή μου ό,τι και να συμβεί, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Φατίχ Τερίμ στο προσκήνιο για την Αλ-Σαμπάμπ

Άγρια συμπλοκή στον Πύργο με Ρομά και Πακιστανούς

Σπανούλης, Καλάθης και Παπαγιάννης το έριξαν έξω στο πάρτι Χριστουγέννων της Μονακό

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα σε διαφορετικό ύφος από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάιντεν και τον επερχόμενο πρόεδρο Τραμπ

Οικογένεια καταγράφει «UFO που επιταχύνει και εξαφανίζεται» πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Να ετοιμάζουν αλυσίδες και οι κάτοικοι της Αττικής»