Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για κρίση στη σχέση της, με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Εγώ θέλω οικογένεια»

10:55 - 04/11/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απαντούν μετά τα δημοσιεύματα για σοβαρή κρίση στη σχέση τους. «Εγώ θέλω οικογένεια και παιδιά» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποκάλυψε πως με τον Σπύρο Μαρτίκα βρίσκονται σε απόσταση. «Με τον Σπύρο είμαστε σε απόσταση συναισθηματικά, ... Περισσότερα To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για κρίση στη σχέση της, με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Εγώ θέλω οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου για την κρίση στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα: Θα δώσω μια ευκαιρία

Θα είναι στη ζωή μου ό,τι και να συμβεί, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δώρα Παντέλη: Ταξίδι στο Ντουμπάι με τον σύντροφό της – Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

COP29: Συμφωνία για την κλιματική αλλαγή στη διάσκεψη του ΟΗΕ – «Σημαντικό βήμα» λένε οι ΗΠΑ, «απογοητευτική» τη θεωρεί η Γαλλία

Έλενα Παπαρίζου στο The Voice: Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Έλεγες» που ερμηνεύουν οι Μέλισσες

Αναστάσιος Ράμμος: Παίζει ρόλο ο έρωτας αλλά να πω την αλήθεια πρώτο μεγάλο έρωτα δεν έχω

Maestro backstage: Εικόνες από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο - Οι Ρώσοι λένε ότι κατέρριψαν 34 drones στο Κουρσκ