Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η βόμβα στους Αμπελόκηπους ήταν θηριώδης, αν έσκαγε θα προκαλούσε καταστροφή

09:37 - 04/11/2024

«Αποτράπηκε ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα» τόνισε σήμερα Δευτέρα (4.11.24) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη βόμβα που έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης (31.10.24) στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων. «Αν έσκαγε η βόμβα θα προκαλούσε καταστροφή», υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επισήμανε ότι «είναι προφανές ότι επετεύχθη ένα μεγάλο χτύπημα». Κάνοντας ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η βόμβα στους Αμπελόκηπους ήταν θηριώδης, αν έσκαγε θα προκαλούσε καταστροφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Χρυσοχοΐδης: Θηριώδης η βόμβα – Θα προκαλούσε μεγάλη καταστροφή

«Έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία και τεκμήρια» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League