Βίκυ Καγιά: «Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σύντροφος μου»
22:06 - 03/11/2024
Την Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε ο Τάσος Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για το talk show «Τετ α τετ» […]
The post Βίκυ Καγιά: «Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σύντροφος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και τις ακόλαστες προτάσεις
Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα μαθητικά της χρόνια, καθώς δεχόταν εκφοβισμό από τα υπόλοιπα παιδιά. «Στο σχολείο δεν ήμουν η ωραία και η δημοφιλής, όχι. Ήμουν η αδύνατη, το αγοροκόριτσο και δεν καταλάβαιναν όλοι για ποιο λόγο είμαι αυτή που είμαι. Δεν το καταλάβαινε κανείς. “Μα καλά, αυτή; Είναι δυνατόν” έλεγαν όλοι. Φυσικά και μου έκαναν μπούλινγκ, καθημερινά. Έλεγαν ότι “έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή” και ότι “έχω ακόλαστες προτάσεις”», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, πρόσθεσε πως «έλεγαν ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν ο σύντροφος μου, γι’ αυτό και με πήρε στο βίντεο κλιπ. Δεν άφηναν τις κόρες τους να μου μιλάνε και να με κάν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr