Βίκυ Καγιά: «Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σύντροφος μου»

22:06 - 03/11/2024

Την Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε ο Τάσος Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για το talk show «Τετ α τετ» […] The post Βίκυ Καγιά: «Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σύντροφος μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Έλεγαν ότι έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή και τις ακόλαστες προτάσεις

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα μαθητικά της χρόνια, καθώς δεχόταν εκφοβισμό από τα υπόλοιπα παιδιά. «Στο σχολείο δεν ήμουν η ωραία και η δημοφιλής, όχι. Ήμουν η αδύνατη, το αγοροκόριτσο και δεν καταλάβαιναν όλοι για ποιο λόγο είμαι αυτή που είμαι. Δεν το καταλάβαινε κανείς. “Μα καλά, αυτή; Είναι δυνατόν” έλεγαν όλοι. Φυσικά και μου έκαναν μπούλινγκ, καθημερινά. Έλεγαν ότι “έχω μυηθεί στην ακόλαστη ζωή” και ότι “έχω ακόλαστες προτάσεις”», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, πρόσθεσε πως «έλεγαν ότι ο Λευτέρης Πανταζής ήταν ο σύντροφος μου, γι’ αυτό και με πήρε στο βίντεο κλιπ. Δεν άφηναν τις κόρες τους να μου μιλάνε και να με κάν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε