Η Κατερίνα εξηγεί τον λόγο που δεν θέλει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου
19:52 - 03/11/2024
Η Κατερίνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, το πρωινό […]
The post Η Κατερίνα εξηγεί τον λόγο που δεν θέλει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο λόγος που η Κατερίνα, κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της
Η Κατερίνα, τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έδωσε συνέντευξη και δήλωσε ότι παρά την ενασχόληση με το τραγούδι, δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» δήλωσε ότι «γενικά κρατάω το Κατερίνα πιο πολύ, σκέτο, απλά τα τότε χρόνια θεωρούσαν ότι το Κακοσαίου είναι κακόηχο και γι’ αυτό είχαν πει στον μπαμπά μου να το αλλάξει. Αλλιώς δεν νομίζω πως θα το είχε αλλάξει ούτε ο μπαμπάς μου. Το όνομα του μπαμπά μού έφερε τη δυνατότητα να πρωτοακουστώ κάπως, οπότε δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια σε αυτό και να πω ότι δεν έγινε, απλά το κατά πόσο θα καταφέρεις εσύ να μείνεις μόνος είναι καθαρά το δικό σου χέρι». Στη συνέχεια, προχώρησε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr