Συγκλονίζει ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης για το τροχαίο της αδελφής του: «Μας είπε ότι έχει 30% πιθανότητες ζωής»

19:48 - 03/11/2024

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Διάφανη Αγάπη» έδωσε συνέντευξη στη Real L!fe και απάντησε για το αν πιστεύει στο μεταφυσικό. Πιστεύετε στο μεταφυσικό ή κλίνετε στη λογική; Δεν μου αρέσει τίποτα απόλυτο. Και τα δύο είναι χρήσιμα. Παράδειγμα; Κάποια στιγμή η αδερφή μου είχε ένα τροχαίο. Χτύπησε πολύ άσχημα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης για το τροχαίο της αδερφής του: «Μάς είπε ότι έχει 30% πιθανότητες ζωής»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Διάφανη Αγάπη», ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης έδωσε συνέντευξη στη Real L!fe και στη […] The post Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης για το τροχαίο της αδερφής του: «Μάς είπε ότι έχει 30% πιθανότητες ζωής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει για τη προσωπική της ζωή

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια από τον θάνατό του

Λίτσα Πατέρα σε Γιώργο Παπαδάκη: «Στο site του ΑΝΤ1 θα έχω πολλή ώρα να μιλάω»

H Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δύο φορές βίωσα δυνατό έρωτα, τη πρώτη έκανα παιδί»

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα δικά μου παιδιά σοκάρονται στο ενδεχόμενο ότι η μαμά έχει σχέση…»

Γιώργος Λιάγκας σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Με είχε στεναχωρήσει πολύ που δεν μιλούσαμε…»