ΓΑΔΑ ή Άρειος Πάγος ο στόχος της βόμβας που εξερράγη στα χέρια του 36χρονου στη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων

19:37 - 03/11/2024

Απαντήσεις στο «μυστήριο» γύρω από την έκρηξη της βόμβας στη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων, καλείται να δώσει η Αντιτρομοκρατική. Πέρα από τον τρόπο δράσης της φερόμενης ως τρομοκρατικής οργάνωσης, που μέλη της προκάλεσαν την έκρηξη στο διαμέρισμα 3ου ορόφου της πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους, οι Αρχές αναζητούν κυρίως τον στόχο της βόμβας. Μέχρι στιγμής η έρευνα έχει ... Περισσότερα To άρθρο ΓΑΔΑ ή Άρειος Πάγος ο στόχος της βόμβας που εξερράγη στα χέρια του 36χρονου στη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ