«Καλό ταξίδι παιδί μου»: Η ανάρτηση της μητέρας του 20χρονου Άκη που σκοτώθηκε στο Αγρίνιο
14:36 - 03/11/2024
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 20χρονου Άκη, του οδηγού της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο, με συνοδηγό την 18χρονη αδερφή του. Η οικογένεια του Άκη δεν θρηνεί μονάχα τον νεαρό γιο της, αλλά ταυτόχρονα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, που χαροπαλεύει, με τις πληροφορίες ... Περισσότερα
To άρθρο «Καλό ταξίδι παιδί μου»: Η ανάρτηση της μητέρας του 20χρονου Άκη που σκοτώθηκε στο Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 20χρονο Άκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο
Μέσα σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο νέο - Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό σε λευκό φέρετρο, ενώ έξω από την εκκλησία ήταν διαθέσιμα λευκά κουφέτα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑγρίνιο: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 20χρονου Άκη που "έσβησε" στην άσφαλτο - "Καλό ταξίδι παιδί μου"
Ο 20χρονος Άκης έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αγρίνιο και η 17χρονη αδερφή του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά