Τζίμα: «Το πιο εξωφρενικό που έχω διαβάσει για μένα είναι ότι είχα σχέση με τον Πολ Τόμσεν, τρομερή φαντασία συναδέλφου»

11:37 - 03/11/2024

H δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μια φήμη που γράφτηκε για εκείνη και χαρακτήρισε τρομερή την φαντασία του συναδέλφου που το έγραψε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράνια Τζίμα: Έχω διαβάσει ότι είχα σχέση με τον Πολ Τόμσεν, εντυπωσιακή η φαντασία του συναδέλφου

'Πολύς ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει, αλλά έχω βρει μία εσωτερική ισορροπία', ανέφερε η Ράνια Τζίμα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ράνια Τζίμα: «Έχουν γράψει για εμένα ότι είχα σχέση με τον Πολ Τόμσεν» – Τι θαυμάζει στον σύζυγό της

Στην επιλογή της να κρατάει απόσταση από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται για εκείνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑgazino». Σε ερώτηση μάλιστα για το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχει διαβάσει ποτέ για την ίδια, απάντησε ότι ήταν ότι «έχει προσωπική σχέση με τον Πολ Τόμσεν», θαυμάζοντας μάλιστα την… φαντασία του συναδέλφου που το έγραψε. Απόσπασμα από τη συνέντευξη: Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε διαβάσει για εσάς; Το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχω διαβάσει για εμένα είναι ότι είχα προσωπική σχέση με τον Πολ Τόμσεν. Εντυπωσιακή η φαντασία του συναδέλφου. Είστε πολύ δημοφιλής. Σας ενδιαφέρει τι γράφεται

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Τι κάνει στο τέλος, όταν είναι στην κορυφή τα Χριστούγεννα!

Άρης: Συζητάει με τον Ελ Τζέι Φιγκερόα και περιμένει την αποδέσμευσή του από τη Λα Κορούνια

Τελικά από που βγήκε το όνομα της Boxing Day και τι ακριβώς συμβολίζει;

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: To καλοκαίρι ο Πένια έλαμψε στο Champions League, θα κάνει το ίδιο στην Ελλάδα;

Λέικερς: Ανακούφιση με Ντέιβις, παίζει κόντρα στους Κινγκς

Πόσο κοστίζει το τρομερό T-shirt που φόρεσε ο Φουρνιέ στο αεροδρόμιο (pic)