Άκης Πετρετζίκης σε Ελένη Ψυχούλη: Ό, τι δεν τραβάει κόβεται

07:00 - 03/11/2024

«Δεν το έχω δει αυτό, τι να πω. Δεν έχω να πω κάτι. Σίγουρα διαφορετικά θα το είπε η γυναίκα γιατί χρόνια δεν έκανε εκπομπή η κ. Ψυχούλη;», είπε ο σεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Απαντά στην Ελένη Ψυχούλη και στην κριτική της – «Ό,τι δεν “τραβάει”…κόβεται»

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 2/11. Ο γνωστό chef, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη, η οποία αναρωτήθηκε γιατί συνεχίζονται οι εκπομπές μαγειρικής και παραδέχτηκε ότι έχει βαρεθεί να βλέπει την εκπομπή του. «Το βασικό για εμένα είναι να βρίσκω καινούριες […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το μήνυμα μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της - Δεν υπάρχει οδηγός ζωής, ό,τι είσαι είναι επιλογές

Μπαρτσελόνα: Έτοιμο εξαετές συμβόλαιο με ρήτρα 1 δισ. ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ

«Αύριο είναι μία σημαντική μέρα» - Η πρόσκληση Κασσελάκη στην εκδήλωση για το νέο κόμμα

Μέση Ανατολή: Νεκροί τρεις διοικητές της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ από ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα

Η αστυνομικός της ΕΛΑΣ που ζητά προσοχή από τους οδηγούς ξαναχτύπησε: Δεν είπαμε τα μάτια μας στους δρόμους;

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι «εξουδετέρωσε» πέντε «τρομοκράτες της Χαμάς»