Αντρέας Γεωργίου σε Σιμώνη Χριστοδούλου: «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

18:33 - 02/11/2024

Ο Αντρέας Γεωργίου με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου, Σιμώνης Χριστοδούλου θέλησε να κάνει μία σχετική ανάρτηση στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες με την εκλεκτή της καρδιάς του, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια για τα γενέθλιά της. Το πρωί της Παρασκευής 1/11 ο Αντρέας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου: «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Αντρέα Γεωργίου, καθώς η σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου έχει To άρθρο Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου: «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σπύρος Μαρτίκας: «Ό,τι χρωστούσα στην Βρισηίδα για την ανακαίνιση του σπιτιού της τα έχω επιστρέψει»

Κίνα: Γλέντι σε ρυθμό Νίκου Οικονομόπουλου – Το «έβαλαν τέρμα»

Χρήστος Μάστορας: Αποκαλύπτει τι του είπε η Μαρινέλλα για την ταινία «Υπάρχω» και τον συγκίνησε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με το Γιώργο Γεροντιδάκη – «Δεν αφορά κανέναν»

Αυτό είναι το αγαπημένο άρωμα της Emma Stone

Sydney Sweeney: Συνδύασε δέρμα και δαντέλα σε βραδινή της έξοδο κι έκλεψε τις εντυπώσεις