Βαλαβάνη για Καινούργιου - Βασάλου: Η Κατερίνα το πήγε πολύ επί προσωπικού, δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι

17:18 - 02/11/2024

Και εγώ μπορώ να πω ότι δεν θα πήγαινα σε μία εκπομπή γιατί δεν μου ταιριάζει, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Ασπίδα" Βαλαβάνη σε Βασάλο για το σχόλιο της Καινούργιου: "Η Κατερίνα το πήγε πολύ επί προσωπικού, δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι" (Βίντεο)

"Και εγώ δεν αντέχω την τοξικότητα. Για να είμαι στην τηλεόραση πρέπει να αντέχω τη χολή και την τοξικότητα;" ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι»

«Η Κατερίνα Καινούργιου θίχτηκε προφανώς από το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου, καλώς ή κακώς», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Την κόντρα ανάμεσα στον πρώην σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το μεσημέρι του Σαββάτου (02.11.2024), μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». «Ο άνθρωπος είπε ότι δεν ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η Κατερίνα Καινούργιου το πήγε πολύ επί προσωπικού, δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τοποθετήθηκε για την κόντρα που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην Κατερίνα Καινούργιου. […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η Κατερίνα Καινούργιου το πήγε πολύ επί προσωπικού, δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν άνθρωπο έτσι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Basket League: Πάτησε γκάζι και συνέχισε το σερί ο Άρης, 77-71 με ανατροπή το Περιστέρι – Δείτε βίντεο

Πλημμύρες στην Ισπανία: Γυναίκα σώθηκε έπειτα από 3 ημέρες εγκλωβισμένη σε ΙΧ - Ψάχνουν αγνοούμενους σε πλημμυρισμένα υπόγεια

Premier League: Με ανατροπή στην κορυφή η Λίβερπουλ, 2-1 τη Μπράιτον - Ήττα της Σίτι από τη Μπόρνμουθ - Δείτε τα γκολ

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι ερωτευμένος με συμπρωταγωνίστριά του

5+1 αξέχαστα beauty looks από τις αγαπημένες ταινίες των ’90s

Πάγος: Ο εν δυνάμει κίνδυνος για την υγεία που «κρύβεται» στην κατάψυξή σας