Σταμάτης Γονίδης: Στο Ηρώδειο είναι εύκολο να εμφανιστεί ένας καλλιτέχνης και εγώ μπορώ να πάω

15:09 - 02/11/2024

Ειδικά όταν είσαι επώνυμος και έχεις μπαλάντες, όπως έχω πει εγώ, που είναι πολύ δυνατές, δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης: «Είναι πολύ εύκολο να εμφανιστείς στο Ηρώδειο, μπορώ να το κάνω και εγώ»

«Γίνεται, ειδικά όταν είσαι επώνυμος και έχεις τόσο δυνατές μπαλάντες, όπως έχω πει εγώ – αυτές περνάνε στο Ηρώδειο» , λέει ο Σταμάτης Γονίδης. Για το Ηρώδειο, την καλλιτεχνική απουσία του Νότη Σφακιανάκη καθώς και την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης όταν τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Είναι πολύ εύκολο να εμφανιστείς στο Ηρώδειο, μπορώ να το κάνω και εγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Στο Ηρώδειο είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί κάποιος, κι εγώ μπορώ», λέει ο Σταμάτης Γονίδης

Οι Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Τσαλίκης και Μαριάντα Πιερίδη έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται τον χειμώνα και μίλησαν στην κάμερα του MEGA. O Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Με αγόρασαν οι εταιρείες αλλά ο κόσμος με έκανε γνωστό. Ανακάλυψα με τη μαγνητική ότι έχω κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Στο Ηρώδειο είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί κάποιος. Κι εγώ μπορώ. Ο Νότης Σφακιανάκης λείπει από τη νύχτα. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του εδώ και καιρό. Θα αποχωρήσω καλλιτεχνικά όταν ο κόσμος σταματήσει να με ακούει. Μετά τον Καζαντζίδη ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής είναι ο Πασχάλης Τερζής». Τσαλίκης: «Στην υπόθεση με τη Μαρίνα Σάττι δέχτηκα ένα κύμα μίσους στα social media» Ο Γιώργ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΑΑΔΕ: myDATA app και νέα ψηφιακά εργαλεία για μεγαλύτερα έσοδα από τη φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο το 2025

Μαρία Αλιφέρη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έλεγχε τα πάντα, δεν ήταν κακός άνθρωπος απλώς οχύρωνε τη θέση της

Εκδήλωση για το μέλλον του ΕΒΕΑ του Μηνά Δήμου, υποψήφιου με το συνδυασμό «Άλμα Μπροστά»

Σιγκαπούρη: Τρίτη εκτέλεση σε μια εβδομάδα - Απαγχονίστηκε 55χρονος καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών

Ρεκόρ Γκίνες: Η πιο ψηλή και η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου συναντήθηκαν για τσάι στο Λονδίνο

Πούτιν: Χαρακτήρισε «δοκιμή» το χθεσινό πυραυλικό χτύπημα - Συναγερμός για κλιμάκωση μετά το διάγγελμά του