Σταμάτης Γονίδης: Στο Ηρώδειο είναι εύκολο να εμφανιστεί ένας καλλιτέχνης και εγώ μπορώ να πάω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: «Είναι πολύ εύκολο να εμφανιστείς στο Ηρώδειο, μπορώ να το κάνω και εγώ»
«Γίνεται, ειδικά όταν είσαι επώνυμος και έχεις τόσο δυνατές μπαλάντες, όπως έχω πει εγώ – αυτές περνάνε στο Ηρώδειο» , λέει ο Σταμάτης Γονίδης. Για το Ηρώδειο, την καλλιτεχνική απουσία του Νότη Σφακιανάκη καθώς και την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης όταν τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην ... Περισσότερα
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Είναι πολύ εύκολο να εμφανιστείς στο Ηρώδειο, μπορώ να το κάνω και εγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Στο Ηρώδειο είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί κάποιος, κι εγώ μπορώ», λέει ο Σταμάτης Γονίδης
Οι Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Τσαλίκης και Μαριάντα Πιερίδη έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται τον χειμώνα και μίλησαν στην κάμερα του MEGA. O Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Με αγόρασαν οι εταιρείες αλλά ο κόσμος με έκανε γνωστό. Ανακάλυψα με τη μαγνητική ότι έχω κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Στο Ηρώδειο είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί κάποιος. Κι εγώ μπορώ. Ο Νότης Σφακιανάκης λείπει από τη νύχτα. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του εδώ και καιρό. Θα αποχωρήσω καλλιτεχνικά όταν ο κόσμος σταματήσει να με ακούει. Μετά τον Καζαντζίδη ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής είναι ο Πασχάλης Τερζής». Τσαλίκης: «Στην υπόθεση με τη Μαρίνα Σάττι δέχτηκα ένα κύμα μίσους στα social media» Ο Γιώργ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr