Ειρήνη Μουρτζούκου: Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα
14:45 - 02/11/2024
«Προτιμώ να με σκοτώσουν παρά να πειράξω παιδί» δήλωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Στο μικροσκόπιο των αρχών και ο θάνατος του παιδιού της κουμπάρας της Ειρήνης που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο το 2021
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα
Απάντηση σε όσους τη συγκρίνουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα, το κεντρικό πρόσωπο του ατελείωτου θρίλερ με τα πέντε νεκρά μωρά. «Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα τη σκότωνα εκείνη τη στιγμή», τονίζει η 24χρονη από την Αμαλιάδα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς». «Προτιμώ ο πατέρας μου ... Περισσότερα
To άρθρο «Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑμαλιάδα - Ειρήνη Μουρτζούκου: Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα
«Προτιμώ να με σκοτώσουν παρά να πειράξω παιδί» δήλωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.
Διαβάστε το στο GazzettaΕιρήνη Μουρτζούκου: Αν είχα μπροστά μου την Πισπιρίγκου θα τη σκότωνα εκείνη την ώρα
Τον πάγιο ισχυρισμό της ότι δεν έχει πειράξει κανένα από τα πέντε παιδιά που πέθαναν -την αδερφή της, το κοριτσάκι της κουμπάρας της, τα δύο δικά της παιδιά αλλά και τον Παναγιωτάκη, το αγοράκι που έσβησε τον περασμένο Αύγουστο- επανέλαβε η Ειρήνη Μουρτζούκου. Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία Το κεντρικό πρόσωπο της συνταρακτικής υπόθεσης μιλώντας στην εφημερίδα Πατρίς, απορρίπτει με απέχθεια οποιαδήποτε σύγκριση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη γυναίκα που έχει καταδικαστεί ομοφώνως σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η σύγκριση με την υπόθεση της μητέρας της Πάτρας και τα τρία νεκρά παιδιά, τη Μαλένα, την Τζωρτζίνα και την Ίριδα έγινε ήδη α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑμαλιάδα: «Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα» – Τι απαντά η Ειρήνη Μουρτζούκου
Απάντηση σε όσους τη συγκρίνουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα, το κεντρικό πρόσωπο του ατελείωτου θρίλερ με τα πέντε νεκρά μωρά. «Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα τη σκότωνα εκείνη τη στιγμή», τονίζει η 24χρονη από την Αμαλιάδα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς». «Προτιμώ ο πατέρας μου […]
Το άρθρο Αμαλιάδα: «Αν είχα μπροστά μου τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θα τη σκότωνα» – Τι απαντά η Ειρήνη Μουρτζούκου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr