Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ξεκινούν τις βραδινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα – Όλες οι λεπτομέρειες

00:12 - 02/11/2024

Δύο εξαιρετικές φωνές, δυο καλλιτέχνες με ξεχωριστή πορεία ο καθένας, θα συνυπάρξουν στη μοναδική σκηνή του ΝΟΧ , από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, νωρίς. Με τα τραγούδια και τις ιστορίες τους! Μια συνάντηση με τη σφραγίδα της επιτυχίας που κρατάει χρόνια τώρα, με εμφανίσεις και συναυλίες κοινές στην Ελλάδα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Ξεκινούν οι βραδινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα! Όλες οι λεπτομέρειες

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να συνεργαστούν επί σκηνής! Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν στη To άρθρο Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Ξεκινούν οι βραδινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα! Όλες οι λεπτομέρειες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»